Thuis

Hongmen Advanced Technology Corporation.

Van goede kwaliteit automatische glijdende poorten voor verkoop
Van goede kwaliteit automatische glijdende poorten voor verkoop
„… stelde met de kwaliteitsproducten tevreden, de professionele naverkoopdiensten, en eerlijk“

—— M. Nicholas - Singapore

„… bespaarde me een reusachtige hoeveelheid tijd, geld en hoofdpijnen. Word altijd de baan vanaf onze verzoeken“ wordt gedaan dat

—— M. Craig - de V.S.

„… teleurgesteld ons niet aangezien ons vennootschap op 2005, altijd steunt ons begint wanneer er onderzoeken die direct van de klanten van India worden verzonden“ zijn

—— M. Abhay - India

„… 100% verplichtingen wanneer aan QC kwesties komt, ernstig nemen zij werkelijk dingen wanneer wij aan hen betreffende QC kwesties terugkoppelen. Verantwoordelijk bedrijf! “

—— Mej. Atippan - Thailand

Ik ben online Chatten Nu

Hongmen Advanced Technology Corporation.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation. Hongmen Advanced Technology Corporation.
Hoofdingang Receiption Productiegebouwen VIP Vergaderzaal Toonzaal - de Systemen van het Parkerenbeheer Toonzaal - Automatische Poorten Recreatiegebieden Gymnastiekfaciliteiten De Balhof van de Hongmenmand Tuin

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Hongmen
Aantal werknemers : 1750~2100
Jaarlijkse omzet : 80,000,000-100,000,000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%
Capital Registration: RMB 66 Million

 

Gevestigde Hongmen

De Machines van Shenzhenhongmen & Elektromateriaalco. Ltd (Hongmen) werden opgericht in 1997 met een geregistreerd kapitaal van 6 miljoen Yuans. Zijn belangrijke producten omvatten elektrische automatische intrekbare poorten, automatische poorten en wachtcabines. Sinds zijn aanvang, is Hongmen een lange weg gekomen en het belangrijke beroemde merk in de Chinese intrekbare poortenmarkt geworden. Bij jaar 2007, veranderde het bedrijf officieel de naam in de Geavanceerde Technologiebedrijf van Hongmen met een geregistreerd kapitaal van 66 miljoen Yuans. 

 

Hongmen die gebied-106000 Vierkante Meters bouwen

Genesteld op een gebied van 80.000 vierkante meters bestaat de eerste plaats van Shenzhen met gemakkelijke toegankelijkheid en een bevorderlijk milieu, het industrieterrein van Hongmen uit twee fasen van bouw. Fase Één bezet een opgebouwd gebied van 55.000 vierkante meters en bestaat uit een bureaublok, vier gewapend beton standaard productieinstallaties, één herbergenblok voor hoger personeel, twee herbergenblokken voor andere werknemers, en twee staal gestructureerde productieinstallaties. Fase Twee, bestaat uit vier blokken van gewapend beton standaard productieinstallaties, twee personeelsherbergen, één flatblok voor hoger personeel met een totaal opgebouwd gebied van 51.000 vierkante meters. Het Hongmen-industrieterrein, die 250 miljoen Yuans kosten, is met alle accomodatie met uitvoerige faciliteiten en belevingswaarde, makend één van de weinig eersteklas private-owned industrieterreinen in Shenzhen.

 

Werkgelegenheid

Hongmen stelt meer dan 50 techniekpersoneelsleden in R&D, meer dan 80 managers en supervisors, en meer dan 1.000 arbeiders tewerk. Tijdens het afgelopen decennium, heeft het op zijn een totaal van 17 reeksen productregelen bestaand meer dan uit 100 producten ontwikkeld. Het heeft meer dan 80 nationale octrooien verkregen. De nieuwe producten worden constant ontwikkeld door de ingenieurs van het Bedrijf om ervoor te zorgen dat minstens verscheidene nieuwe producten elk jaar worden geïntroduceerd.

 

De Verkoopnetwerk van Hongmen

Hongmen heeft een uitvoerig en breed verkoopnetwerk en ook het naverkoopnetwerk opgezet dat omhoog met meer dan 44 handelaars en meer dan 13 takken maken, die 100% van China behandelen. Het heeft ook met succes in de internationale markt door vestigingsagenten in landen zoals de V.S., Saudi-Arabië, de V.A.E, Burkina Faso, Japan, Korea, Taiwan, Singapore, Maleisië, en Vietnam overeenkomstig de groeiende populariteit van Hongmen-producten gewaagd.  De Hongmenproducten worden wijd verkocht zowel in China als overzee. In het bijzonder zijn intrekbare poorten, die de stijgende goedkeuring en de erkenning van consumenten met zijn opmerkelijke kwaliteit, uitstekende prestaties en elegante ontwerpen hebben gewonnen en de aangewezen keus voor diverse organisaties en instellingen, met inbegrip van overheid, ondernemingen, organismen in uniform, onderwijsinstellingen, stadions en sportcentra, en hoge eindwoonwijken geworden.

 

Hongmen won Talrijke Toekenning en Erkenningen

De laatste jaren, heeft Hongmen talrijke toekenning en erkenningen gewonnen. Deze omvatten de Toekenning van het de Kwaliteitsproduct van China, de Betrouwbare Toekenning van het Kwaliteitsproduct, het Beroemde Merk van China, en Beroemd Merk van de Bouwmateriaalindustrie, goed - bekend Merk van Particuliere ondernemingen in China, Markt Bestseller van China, en de Nationale Kwaliteitscertificering van Pool van de Top Tenvlag (Geadviseerde Zeer belangrijke Eenheid). Bovendien ontving het Bedrijf ISO9001: de certificatie van 2001 in 2002, ISO14001: 2004 werd en geschat als Nieuwe Geavanceerd technische Onderneming en 300 de Groeiondernemingen van Shenzhen door de Shenzhen-Overheid, en onlangs op jaar 2009 ontving het bedrijf Ce-certificatie.

 

 

 

 

Contactgegevens
Hongmen Advanced Technology Corporation.

Contactpersoon: Mr. Benny Khoo

Tel.: 86-755-89584581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)